2013-as pályázati űrlapok

E-űrlap (magyar) (Az űrlap mentéséhez jobb klikk a linkre, majd Mentés másként opció. Böngésző ablakban nem nyílik meg az űrlap!)

E-űrlap (angol) (Az űrlap mentéséhez jobb klikk a linkre, majd Mentés másként opció. Böngésző ablakban nem nyílik meg az űrlap!)

EVS űrlap (magyar)
EVS űrlap (angol)

E-űrlap útmutató

Part III. - Partnerekkel kötött előzetes megállapodás
Az Európai Bizottság módosította a Fiatalok Lendületben Program pályázati követelményeit, 2013-tól nem kell a pályázati anyagokhoz csatolni eredetiben a partnerekkel kötött előzetes megállapodást (partnernyilatkozat / part III), elég másolatban vagy szkennelt formában.
Az idei év újdonsága az is, hogy az e-űrlapon a Partnerekkel kötendő előzetes megállapodás megjelenik angolul és az adott e-űrlap nyelvén is (magyar űrlap esetén magyarul). Az Európai Biztosság ezzel kívánja segíteni a külföldi partnerekkel való együttműködést. Ha magyar űrlapot is töltenek ki, a partnereknek elküldhetik a megállapodást angol nyelven.

Angolul vagy magyarul?

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is lehetséges magyar nyelven kitöltött angol nyelvű űrlappal pályázni (legyen szó akár az e-űrlapról, vagy az EVS alprogram doc formátumú űrlapjáról).

Az e-űrlap megnyitása

Az e-űrlap helyes működéséhez elengedhetetlen az Adobe Acrobat Reader szoftver használata! Az Acrobar Reader legújabb verziója letölthető innen: http://get.adobe.com/reader/

Alternatív pdf olvasó programokban (pl. Foxit Reader) az űrlap helyes működése nem garantált!

Az FLP programiroda postacíme
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda
1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.