Elindult az új honlapunk
Megújult az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda honlapja. Minden, az Erasmus+ programmal kapcsolatos információ mostantól itt frissül.
Szektorközi információs nap a Tempus Közalapítvánnyal
Erasmus+ pályázati információk új pályázóknak: mobilitások, stratégiai partnerségek és szektorközi együttműködések.
Café Plusz Kapcsolat: Hogyan működik a CSR?
A civilek és a vállalatok kapcsolata: trükkök és tippek a Café+ sorozat novemberi délutánján.
2015-ös Sport pályázati kiírások
Az Európai Bizottság megadta a 2015-ös Európai Sporthéthez kapcsolódó Erasmus+ beadási határidőket. A sportesemények szervezésére és az együttműködési partnerségekre 2015. január 22-ig lehet pályázni.
Café plusz: Légy te a változás!
Sokat hallani manapság a fiatalokat érintő nehézségekről, problémákról: munkanélküliség, elhúzódó gyermekkor, online életforma, közöny - arról, hogy ez a generáció attitűdben mennyire más, mint a korábbiak. Mi nem így látjuk, vagy legalábbis nem ennyire egyoldalúan. 
Time to Move? - fotóverseny
Eljött az idő, hogy válts és új dolgokat fedezz fel? Új kultúrák és új emberek megismerése mellett a külföldi tapasztalatszerzés által saját magadat is jobban megismered. Küldj egy fotót arról, hogy Te mit tanultál a külföldön töltött idő alatt és nyerd meg az Eurodesk ajándékcsomagok egyikét vagy akár egy 22 napig érvényes InterRail nemzetközi vasúti bérletet! 
Fedezd fel a világot!
Szeretnél külföldön tanulni, dolgozni vagy önkénteskedni? Akkor használd ki az Erasmus+ program nyújtotta lehetőségeket, főleg ha 15-30 év közötti vagy. Három fiatal sikertörténete is bizonyítja, hogy érdemes kilépni a komfortzónádból. 
Erasmus plus őszi infónapok
Az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda információs napokat szervez az Erasmus+ program ifjúsági fejezetének pályázati tudnivalóiról.
Erasmus fiatal vállalkozóknak
Az Európai Bizottság új pályázati felhívást tett közzé az Erasmus for Young Entrepreneurs program keretében.

Ukash

Uygun Ukash

Ucuz Ukash

Ukash

Új SPORT pályázati kiírások az Európai Bizottságnál
Az Erasmus+ Sport fejezete azokat a tevékenységeket is támogatja, melyek tematikus tanulmányok, kutatások formájában, vagyis tényekkel és adatokkal  járulnak hozzá a szakpolitikai fejlesztésekhez. Két új központi pályázati kiírás jelent meg ebben a témában.
Új aloldal: Élménybeszámolók
Az NCSSZI - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda által támogatott képzéseken résztvevők élménybeszámolói számára új aloldalt hoztunk létre honlapunkon: Képzések > Élménybeszámolók 


tovább >