Elindult az új honlapunk
Megújult az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda honlapja. Minden, az Erasmus+ programmal kapcsolatos információ mostantól itt frissül.
Pályázati eredmények (2014 áprilisi kör)
Az Erasmus+ program keretében 2014. április 30-ai határidővel az Ifjúsági Programirodához benyújtott pályázatok döntési listája.
Beszámoló az Erasmus plusban
Tájékoztató az Erasmus+ program KA1 Mobilitási projektek keretében, a 2014 márciusi határidőre benyújtott, támogatást nyert pályázók részére.
A támogatási szerződésekről
Az Európai Bizottság hivatalos közleménye az Erasmus+ program keretében támogatást nyert projektekhez kapcsolódó projekt-kezdési időpontokról és a támogatási szerződésekről.
Erasmus plus pályázati eredmények
Az Erasmus+ program keretében a 2014. március 24-ei határidővel beadott mobilitási pályázatok elbírálása megtörtént. 
Európai Piknik a Füvészkertben
A NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda, az Eurodesk Magyarország és a Europe Direct Budapest Európai Piknik címmel nagyszabású ifjúsági eseményt szervez május 24-én  az európai uniós választások, Magyarország EU-s csatlakozásának 10. évfordulója, és az Erasmus+ program indulása alkalmából.

EVS képzői felhívás
Az NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda képzőpárokat keres 2014. II. negyedévében megvalósítandó EVS megérkezés utáni képzések képzői feladatainak ellátásához. 
Sport pályázatok új határideje
Az Európai Bizottság módosította az Erasmus+ Sport pályázatok beadási határidejét. A korábban meghirdetett május 15. helyett június 26. az új beadási határidő. A Sport kategória pályázatait Brüsszelbe, az EACEA-hoz kell beadni.
EVS akkreditációs bírálókat keresünk
A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetben működő Erasmus+ Ifjúsági Programiroda pályázatot hirdet az Erasmus+ Program keretében benyújtott, Európai Önkéntes Szolgálathoz (EVS) kapcsolódó akkreditációs kérelmek magyarországi bírálatában való részvételre.
Fenntartható jövő generáció a Café pluszban
Városi kertészet, zöld utak és helyi hagyományok, biciklik újragondolva és újrahasznosított divat a Café+ áprilisi kiadásában az Európa Pontban. Az Eurodesk és az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda programsorozata projektmegvalósítók élménybeszámolóival és innovatív kezdeményezések bemutatásával hozza közelebb a nemzetközi ifjúsági munka és a mobilitási programok eredményeit.
Vassiliou Budapesten is megnyitotta az új programot
Androulla Vassiliou EU-s biztos és Balog Zoltán miniszter nyitották meg március 12-én Budapesten az új Erasmus+ programot. A program keretében 7 év alatt összesen 14,7 milliárd eurót fordítanak az oktatás, a képzés, az ifjúsági terület és a sport támogatására.


< vissza